søndag, juli 6

Tilbake...

I Vadsø igjen.

Hjem, kjære hjem, er det noen som sier. Og til og med borte bra, men hjemme best. Jeg tror nok at jeg kan motbevise det.

For mine tre uker borte, ikke hjemme, ikke i Vadsø, men i Risør, har vært de beste tre ukene på aldri så lenge. Stikkord er: LARS (med store bokstaver ja, fordi Lars er best), skjærgård, sol, båt, 18 grader i vannet, øl, vin, sjampanje og jordbær, kammermusikkfestkonsert på Stangholmen, sjektetur, artige-, fine- og rare venner og familie av Lars, titusen og casino og fisking etter berggylte.

Og mye mer. Men det viktigste og beste er at det har vært tre fine uker med Lars. Veldig fine. De skulle jeg aldri ha vært for uten.

Og så. Nå kommer baksiden av medaljen.

To måneder.

To måneder venting og tålmodighetsspising. Og savn. Jeg savner allerede jeg.

Forhåpentligvis vil Finnmarken gjøre dagene kortere.

(Ps. Bilder fra ferien kommer altså. Snart.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har vært tre fantastiske uker ja. Og godværet forsvant akkurat da du gikk på bussen. Huff og huff. Jaja, jeg gleder meg nå i hvert fall til to måneder har gått.

Ingerid sa...

Vi skal prøva så godt vi kan å gjør det levelig, starting with Den Store Grisefesten no på fredag.

:D

anniken sa...

Ja, den ser jeg jagguminsanten fram til! Det blir stas!

Maren sa...

kjæresten min er i afrika han. i fem uker. i liberia. og der er det farlig også. av og til skulle jeg ønske man kunne putte kjærester i et skap når de kom på sånne ideer. men det er vel ikke helt politisk korrekt.

anniken sa...

I Afrika! I Liberia! I 5 uker! Jøsseminhatt. Men Maren, man trenger jo ikke være politisk korrekt hele tida, da blir verden så kjedelig!! Men kanskje disse kjærestene ikke hadde blitt så glade over å være puttet i et skap.

Maren sa...

tror kanskje min faktisk kunne ha trivdes ihvertfall middels godt inni et skap, hvis han fikk ha en datamaskin og ble servert god mat og drikke inni der. jeg skal jammen prøve det neste gang. bye bye korrekthet. hello fritzl!