onsdag, juli 18

Lapp i boks

Hvem skulle tro at jeg plutselig helt ut av det blå skulle få meg lappen da gitt? Okei, kanskje ikke helt ut av det blå da, men. Men likevel?

Det kjennes ikke rent dumt da, jeg kan ikke si det. Nå trenger jeg bare en bil! Noen som har en til overs?

7 kommentarer:

saekhow sa...

ojojoj! grattis! :D

har som sagt plan om att ta den en vacker dag jag också. menmen. hehe.

Qvilio sa...

Gratulere! Er det sånn at du helst må ha egen bil for å jobbe i Finnmarken?

Jakob sa...

Kongratulationer. Å kjøpe bruktbil i Finnmark er ikkje noko å vere redd for. For det er garantert rein svindel der som det er i resten av landet og verda.

anniken sa...

Takktakktakktakk:) Ja, det er jo sånn at jeg egentlig bør ha egen bil jaaa. Journalistverdenen blir litt artigere da. Og nei, Jakob, jeg er ikke redd for finnmarske bruktbilselgere:)

Anonym sa...

Grattis, Nikken!! hihi... gjett om jeg skal på kjøretur med deg neste gang du kommer til Oslo! hehehe.. håper bare ikke du er like hissig i trafikken som det går rykter om at din mor er. :p

Anita sa...

grattis:)

Anonym sa...

Nikken! har du blitt en så seriøs og opptatt journalist at du ikke har tid til bloggen din lengre? :p satser på at du legger ut noe snax i nærmeste framtid! hvis ikke får du ta en titt på min sålenge. litt mye mote akkurat for øyeblikket, men det er bare fordi jeg holder på med 5 forskjellige tekster på en gang, som jeg aldri blir fornøyd eller ferdig med...hehe...sommerferie.. I`m bored.. :) Love you