lørdag, desember 9

Adventskos

I dag er det andre lørdag i advent. Tiden går ganske fort egentlig. Akkurat nå syns jeg det er fint, for jeg gleder meg til det blir tirsdag og jeg skal til Øygarden. Men før den tid, nærmere bestemt i dag, skal jeg jammen kose meg litt. Jeg er alene hjemme med dyret i Vollen. Mamma og Øyvind spiser lutefisk et annet sted, men jeg har fortært herlige kyllingvinger. Nå skal jeg drikke vin type rød, lese bok og kanskje spise et stykke brownies senere. Vi får se.

6 kommentarer:

saekhow sa...

Vad mysigt det såg ut hörredu! Har förresten förtärt kyckling jag också ikväll - samt druckit vin type röd tillsammans med min familj. Namnam.

smeinrich sa...

Det høres ut som du har hatt en hyggelig aften! Men jeg savner deg jo litt og skulle ønske at du hadde hatt en hyggelig aften med meg i stedet.

anniken sa...

svært trivelig, men mer trivelig med deg da henrik!

Øystein Jorem sa...

ikke for å være pirkete, men strengt talt er det vel første lørdag i advent... Men her på Snippen har vi hatt en særs koselig aften med høylytte presseetiske diskusjoner om fulle nisser samt en utrolig morsom bytur som endte med stian i boxeren på sofaen her, med et skøyeraktig smil om munnen. Da er Bodø festet ut av journaliststudentene i 2.klasse.

anniken sa...

nei, la meg få presisere at det var andre lørdag i advent i går, da første lørdag i advent var for en uke siden, nærmere bestemt 2. desember. Så det. Men når det er sagt skulle jeg litt ønske jeg var på tææææppfææst på Snippen. Det hørtes gøy ut!

Qvilio sa...

Du kom ikke på noe gøyere å gjøre enn å lese en bok og drikke rødvin? Du er voksen!